PVC vloeren kleuren kiezen

Welke kleur PVC vloer kiezen?

Is uw keuze al gevallen op een PVC vloer, maar weet u nog niet welke kleur u gaat kiezen? U kunt kiezen uit:

De keuze voor een PVC vloer is een slimme keuze. Twijfelt u nog? Bekijk dan ons blog waarin we de voordelen van PVC vloeren benoemen. Bent u al overtuigd en wilt u graag de juiste kleur uitkiezen? In dit blog nemen wij u mee langs de populairste kleuren PVC vloeren. En daarbij geven we een aantal voorbeelden.

Witte PVC vloeren

Het unieke aan witte PVC vloeren is dat ze een erg moderne uitstraling meegeven aan uw huis. Het fijne ook aan de wit is dat het gemakkelijk te combineren is met veel andere kleuren. U kunt deze vloer dus gemakkelijk aansluiten op uw huidige meubilair of gemakkelijk nieuw meubilair aanschaffen wat past bij witte vloeren.

Zwarte PVC vloeren

Waar veel mensen denken dat zwart een kleur is die alleen donkerheid uitstraalt, bewijzen onze zwarte PVC vloeren dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Met de juiste kleur muren en meubilair kunt u juist een erg strakke uitstraling meegeven aan uw kamer. Zwarte vloeren kunnen juist zorgen voor een spannende uitstraling met een uitgesproken stijl.

Grijze PVC vloeren

U kunt nu misschien denken, is een grijze PVC vloer niet saai? Wij kunnen volmondig zeggen dat dat zeker niet het geval is. Grijs is juist een erg moderne kleur die zorgt voor een chique uitstraling binnen uw interieur. Let er wel op dat u niet te veel grijze meubels heeft want dan kan het misschien wel te veel grijs worden. Maar door uitgesproken kleuren te gebruiken zoals rood, wit, of geel voorkomt u dat.

Eiken PVC vloeren

Wilt u graag een natuurlijke en rustige uitstraling binnen uw huis? Dan zijn de eiken PVC vloeren zeer interessant voor u. Het fijne aan deze kleur is dat de vloer niet erg opvalt waardoor de focus komt te liggen op uw meubels. Het grootste voordeel van eiken is dat het eigenlijk met iedere ander kleur te combineren is. Ideaal dus!

Betonlook PVC vloeren

De betonlook PVC vloer is een variant op de grijze PVC vloeren. Deze kleur zorgt ervoor dat het net lijkt alsof er een beton gestorte voer ligt. Betonlook wordt vaak gekozen op bedrijfsvloeren aangezien dit vooral een ‘makkelijke’ kleur is. Het is goed te combineren met andere meubels en de kans op zichtbare krassen is ook minimaal. Dit is vooral handig op kantoren aangezien daar vaak tafels en stoelen verplaatst worden.

Houtlook PVC vloeren

Waar de houtlook PVC vloeren zich onderscheiden van de eiken PVC vloeren is dat de houtlook vloeren lijken op laminaat vloeren. Dit is dus een traditionele kleur die vaak terugkomt bij huishoudens. Dit is niet de meest originele kleur, maar wel een kleur die veel opties met zich meebrengt. Daarbij is het ook nooit een foute keuze.

Lichte PVC vloeren

Lichte PVC vloeren zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Denk hierbij aan wit, grijs of bruin. Een lichte variant geeft, zoals de naam al doet vermoeden, een lichte uitstraling mee aan uw huis. Door ook een lichte kleur aan uw muren mee te geven en weinig meubels te plaatsen geeft u uw kamer een open uitstraling.

Bruine PVC vloeren

De kleur bruin is een vaak geziene vloer. Dit komt doordat deze vloeren gemakkelijk te combineren zijn met iedere soort meubels en ervoor zorgen dat de kamer groter lijkt. Net zoals bij andere vloeren zijn ook te verkrijgen in verschillende patronen. De bekendste patronen zijn visgraattegels en stroken. Voor een unieke vloer kunt u dus zowel uit een patroon als kleur kiezen.

Hopelijk hebben we u kunnen helpen met het kiezen van de kleur van uw PVC vloer. Twijfelt u over een bepaalde kleur? Dan is het ook mogelijk om bij ons drie gratis stralen aan te vragen. U kan dan helemaal zelf de kleuren zien en thuis uitproberen.