PVC vloerverwarming

Vloerverwarming: welke vloer legt u erboven?

Vloerwarming is ideaal om een ruimte op gelijkmatig manier te verwarmen en kan gepaard gaan met lagere stookkosten dan wanneer er alleen met radiatoren wordt gewerkt. Begrijpelijk dat veel huiseigenaren zichzelf verzekeren van een heerlijk verwarmde vloer door hun woning van vloerverwarming te voorzien. Het is echter belangrijk om niet onnodig warmte (en dus energiekosten) te verspillen door een vloer over vloerwarming heen te leggen die warmte slecht doorlaat. Vraagt u zich af wat voor vloer u op uw vloerverwarming kunt leggen? Overweeg dan om voor een PVC vloer te kiezen. In dit blog vertellen we u meer over PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming.

Vloerverwarming combineren met een PVC vloer

PVC vloeren zijn zeer geschikt in huizen met vloerverwarming. De zogenaamde warmteweerstand van PVC is laag in vergelijking met andere materiaalsoorten, zoals laminaat. PVC vloeren zijn dun en laten warmte goed door. Doordat PVC vloeren de afgegeven warmte dus goed geleiden, zorgen ze ervoor dat uw vloerverwarming tot zijn recht komt en de energiekosten niet onnodig hoog worden. Een vloer gemaakt van PVC is een zeer geschikte optie voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke, geluiddempende vloer die de warmte die hun vloerverwarming afgeeft, goed doorlaat.

Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming is dus juist een goed idee! Het ruime assortiment PVC vloeren van OutletPVC stelt u in staat om een PVC vloer aan te schaffen die helemaal bij uw stijl past. Kies bijvoorbeeld voor een PVC vloer met houtlook, waarmee u uzelf de hogere kosten en het onderhoud bespaart die sommige houten vloeren met zich meebrengen.

Stel u besluit een mooie PVC vloer op uw vloerverwarming te laten leggen. Dan heeft u bij OutletPVC de keuze uit veel verschillende soorten vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • PVC vloeren in verschillende kleuren. Van antraciet tot taupe en van wit tot lichtbruin; wij hebben het in ons assortiment.
  • Verschillende patronen, waaronder PVC tegels, PVC stroken en PVC visgraat.
  • Verschillende merken vloeren, waaronder mFLOR, Moduleo, Therdex, JAB en Cotap.

PVC vloer laten leggen op vloerverwarming door OutletPVC

Misschien beschikt u over vloerverwarming, maar laat uw huidige vloer de warmte die vrijkomt niet goed door. Of uw huidige vloer is wel warmte doorlatend, maar is helaas aan vervanging toe. Overweeg dan om uw huidige vloer te vervangen door een duurzame PVC vloer van OutletPVC. Naast de eerdergenoemde voordelen van een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming, profiteert u ook van de service van OutletPVC. We zijn een totaalaanbieder. Dit houdt in dat we altijd bij u langskomen om uw ondervloer te egaliseren en de nieuwe PVC vloer te leggen, mocht u bij ons een vloer kopen. Op die manier doen wij ons best om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van een nieuwe PVC vloer met onderliggende vloerverwarming kunt genieten! Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.