Voordelen PVC vloer

Voordelen PVC vloeren

Dit zijn de voordelen van PVC vloeren:

  • Ze zijn gemakkelijk in onderhoud aangezien u ze kunt dweilen en stofzuigen
  • Door hun geluiddempende vermogen zijn ze zeer geschikt voor appartementen
  • Ze zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee, u ontvangt u minimaal 10 jaar garantie
  • Wilt u een andere kleur PVC vloer? Ze gemakkelijk te vervangen
  • PVC vloeren laten goed warmte door. Ideaal dus voor vloerverwarming
  • PVC vloeren kunt u in tal van verschillende kleuren en prijzen verkrijgen

Hierboven heeft u al in het kort kunnen zien wat de voordelen van PVC vloeren zijn. Hieronder benoemen wat de voordelen inhouden.

PVC vloeren onderhouden

Waar houten vloeren vaak groeven hebben waar zand en stof zich verzamelen, heeft u daar bij PVC vloeren geen last van. De vloeren zijn namelijk helemaal gelijkwaardig en het verzamelde stof kunt u dus zo bij elkaar vegen of opzuigen. Een ander voordeel van PVC is dat het tegen water kan. Het is dus mogelijk om een PVC vloer in uw badkamer te leggen. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om de vloer te dweilen.

PVC vloeren zijn geluiddempend

Het is zeer vervelend om een krakende vloer in uw huis of appartement te hebben. Op het moment dat u jarenlang elke keer een kraak hoort op het moment dat u over uw vloer loopt kan dat irritaties oproepen. Dit is ook zeer vervelend voor eventuele onder- of bovenburen. PVC vloeren zijn zo gemaakt zijn dat ze geluiddempend zijn en dat u een minimaal geluid hoort op het moment dat u over uw vloer heen loopt.

PVC vloeren zijn van hoge kwaliteit

PVC is een stuk sterker dan laminaat of vinyl en hierdoor gaan ze vaak jarenlang mee. De vloeren bevatten ook een goede slijtlaag waardoor de kans op krassen vermindert wordt. Mede om deze redenen zijn PVC vloeren ook zeer populair op kantoren. Daar wordt regelmatig met stoelen en tafels geschoven en om bekraste vloeren te voorkomen wordt er vaak voor PVC gekozen.

PVC vloeren zijn gemakkelijk te vervangen

Mocht het zo zijn dat een specifieke PVC strook erg beschadigd is geraakt, dan kunt u alleen deze strook vervangen. U hoeft niet de gehele vloer eruit te halen om slechts een gedeelte te vervangen. Mocht u bijvoorbeeld een ander stijl willen meegeven aan uw huis is het vrij gemakkelijk om de PVC vloer eruit te halen en een nieuwe erin te leggen.

Voordelen PVC vloeren

PVC vloeren zijn perfect voor vloerverwarming

Het is zonde om in uw gehele huis vloerverwarming te laten aanleggen en dat vervolgens de warmte niet goed doorkomt. Kies daarom voor PVC. PVC vloeren zijn dun en toch stevig en laten de warmte goed door. De vloeren hebben de unieke eigenschap om zich aan te passen aan de temperatuur van de kamer.

PVC vloeren zijn in verschillende stijlen te verkrijgen

Vele fabrikanten zagen ook de voordelen in van PVC vloeren en zijn aan de slag gegaan. Om iedere huiskamer van PVC te kunnen voorzien zijn er zeer veel verschillende soorten en stijlen te verkrijgen. Zo zijn bijvoorbeeld populaire kleuren: zwart, houtlook of wit. U kunt ook uw eigen patroon kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een visgraat, tegels of stroken patroon? U vindt de verschillende stijlen en patronen terug in ons assortiment.

Er zijn tal van voordelen om te kiezen voor PVC vloeren. Bent u geïnteresseerd? Dan bieden wij u de mogelijkheid om geheel gratis drie stalen te bestellen. Ook kunt u meteen een kijkje in onze webshop om daar uw nieuwe PVC vloer te bestellen.