Ambiant PVC vloeren zijn stijlvolle maar ook erg sterke vloeren. Outlet PVC biedt u een ruime keuze aan vloeren binnen de Ambiant collectie die erg populair zijn voor commerciële doeleinden maar wij ook zeker aanraden voor u als consument. De Ambiant vloeren worden duurzaam gemaakt, zijn natuurgetrouw en zijn vrij van schadelijke chemicaliën. Onze legservice is inclusief egaliseren van de vloer, met een garantie van 10 tot 15 jaar afhankelijk van welke serie u binnen de collectie kiest.

Ambiant vloeren voor thuis en op de werkvloer

Ambiant vloeren zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te onderhouden en daarbij geluiddempend en duurzaam. De Ambiant PVC vloeren zijn extreem sterk en gaan ook lang mee door de dikke slijtlaag en zijn daarom uiterst geschikt voor op kantoor, in winkels en zelfs voor werkplaatsen van architecten en projectinrichters.

Naast commercieel gebruik worden de Ambiant pvc vloeren ook steeds populairder voor normaal huishoudelijk gebruik. Wilt u graag een vloer die makkelijk schoon te houden is? Of goed geluiddempend is? Dan vindt u gegarandeerd in de series van de Ambiant collectie de perfecte vloer tegen een passende prijs.

De voordelen van een Ambiant PVC vloer

Het oppervlak van de vloeren is glad en niet poreus, wat betekent dat de vloer een goede hygiëne heeft omdat er geen bacteriën achterblijven, ideaal voor bijvoorbeeld restaurants of hotels waar je met deze vloeren geen last zult hebben van vlekken of krassen. Daarnaast hebben de Ambiant PVC vloeren nog veel meer voordelen:

  • Vochtbestendig
  • Makkelijk te reinigen
  • Kras- en vlekbestendig
  • Zeer hygiënisch
  • Sterk en vormvast
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming

Een natuurlijk ogende vloer

Outlet PVC biedt binnen de series van Ambiant een ruime keuze aan prints en kleuren. Door het verschil tussen de PVC stroken en de afwisseling in het leggen oogt de vloer natuurlijk en krijgt het een uniek karakter, geen een stuk vloer is hetzelfde.

Het echte gevoel van een houten vloer

Voor het gevoel van een houten vloer kunt u bij de Ambiant PVC vloeren zeker een mooie vloer van kwaliteit vinden waarbij u echt waar voor uw geld krijgt. Als u op zoek bent naar een vloer met het echte gevoel en zicht van een houten vloer vindt u in bijvoorbeeld de series Estada, Supremo, of Essenzo van Ambiant vloeren precies wat u zoekt. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor een topkwaliteit Ambiant PVC vloer gaat u natuurlijk naar Outlet PVC.

Lees meer