Gerflor is een erkend specialist en wereldleider in veerkrachtige vloeroplossingen. The Gerflor group creeert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, ontwerp geleide en milieu verantwoordelijke oplossingen voor vloeren en bijbehorende interieurafwerkingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

MILIEUVERWANTWOORDE OPLOSSINGEN

Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle Gerflor productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. We stellen de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu. Gerflor gebruikt gerecycled materiaal in producten in al haar product categorieën. Onze nieuwe generatie looselay producten vermindert het gebruik van lijm en vergemakkelijkt het herstel en de recycling van het product. Daarnaast zijn onze vloeren eenvoudig in onderhoud gedurende de gehele levensduur en voldoen ze aan vele internationaal geaccrediteerde Green Building Schemes.

EEN MULTI SPECIALISTISCHE GROEP

De belangrijkste krachten van Gerflor zijn gebaseerd op vier kerncompetenties:
• Architectuur
• Decoratie
• Sport
• Technospecific
Het combineren van deze competenties maakt ons uniek en sterk.

EEN TOEGEWIJD EN ERVAREN TEAM

Onze mensen zijn het meest waardevolle voor ons. Hun toewijding en enthousiasme voor het succes van onze klanten is voor ons het belangrijkst. De werknemers van Gerflor zijn een essentieel onderdeel van de merk ervaring van Gerflor. Ze zijn gedreven door kernwaarden die hen ondernemend, toegankelijk, respectvol maken en een gevoel van partnerschap geven.

EEN PASSIE VOOR KLANTSUCCES

Ons merkt is onze belofte en die groeit door de positieve ervaringen die door klanten en werknemers over de hele wereld aan belanghebbende worden geleverd. We bekrachtigen deze belofte op dagelijkse basis door te anticiperen op en het voorzien in specifieke behoeften van gebruikers, bestekschrijvers, installateurs en distributeurs, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Het dwingt ons ook om totale kwaliteit en concurrerend vermogen te leveren om onze klanten in al hun projecten te verzekeren van succes.

Lees meer