mFLOR

mFLOR is de meest gekochte PVC vloer van Nederland! Niet zo vreemd, want de vloeren van mFLOR zijn amper te onderscheiden van echt hout of natuursteen. Door gebruik te maken van het ‘In Register Embossing’ proces, ziet de vloer er niet alleen uit als echt, maar voelt de vloer ook aan als echt hout of natuursteen. De prijzen op de webshop van OutletPVC zijn bijzonder scherp. We durven zelfs de laagste prijs garantie te geven op het leggen van de MFLOR PVC Vloer. Niet zeker van uw keuze? Vraag dan max. 3 gratis stalen aan!

mFLOR voor thuis en kantoor

De collectie bestaat uit verschillende lijnen en u heeft daarbij de keuze uit een houten- of stenen look. Bekijk als voorbeeld eens de prachtige Authentic Oak serie. Dit is een prachtige vloer die niet te onderscheiden is van een houten vloer. De vloeren van mFLOR zijn ook nog van zeer hoge kwaliteit en daarom ontvangt u van ons een minimale garantieperiode van 10 jaar. Vloeren met een slijtlaag van 0,55 mm komen zelfs in aanmerking voor 15 jaar garantie. Deze vloeren zijn naast intensief huishoudelijk gebruik ook uitermate geschikt voor projectmatig gebruik. Dan heeft u 15 jaar lang een kwaliteitsvloer onder uw voeten en na die 15 jaar merken wij vaak dat veel mensen het tijd vinden voor een nieuwe kleur.

De vloeren van OutletPVC worden altijd door ons gelegd. Dit doen we omdat jij dan gegarandeerd in aanmerking komt voor de garantieperiode. De vloer wordt gelegd door onze professionele legservice.

De 8 voordelen van mFLOR

Net zoals Moduleo, hecht mFLOR veel waarde aan natuurgetrouwe designs. Geen enkele boom of steen is hetzelfde in de natuur en dit is een belangrijk uitgangspunt bij de productie van de vloeren. Daardoor heeft men men ervoor gekozen om gebruik te maken van de allernieuwste printtechnieken, zodat geen enkele strook of tegel hetzelfde is. Dit betekent dat alle vloeren uniek zijn. Lees hieronder alle voordelen:

• Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
• Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
• Eenvoudig te reinigen.
• Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
• Aangenaam, zacht loopgeluid.
• Verkrijgbaar in extra grote én kleine afmetingen
• Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen, wat bijzonder gunstig is voor uw gezondheid.
• Tot 15 jaar garantie.

mFLOR PVC en uw kinderen

Een vaak gevoerde discussie is de veiligheid van kinderen bij het gebruik van PVC vloeren. Daarom stelt mFLOR de veiligheid en gezondheid van de allerkleinste boven alles. De vloeren voldoen niet alleen aan de strengste normen van ECHA, maar de mFLOR PVC vloeren worden ook vergeleken met de normen die gesteld zijn voor het gebruik van kunststof materialen in speelgoed en verzorgingsartikelen. U kunt zelfs met een gerust hart, als de vloer schoon is, uw kind van de grond laten eten!

mFLOR en het milieu

Zoals u mag verwachten van een grote leverancier is mFLOR continue bezig met het milieu en onze leefomgeving. De productiefabriek beschikt over een ISO-14001 certificering. Dit houdt in dat het effect van de productie neutraal is op de lokale omgeving. De maximale slijtvastheid en een minimaal gewicht helpt tevens de algehele energiekosten voor transport te minimaliseren.

mFLOR PVC vloer kopen

OutletPVC is de aanbieder op het gebied van mFLOR PVC vloeren. Wij werken alleen met kwaliteitsmerken en de PVC vloeren van mFLOR passen daar zeer goed bij. Heeft u interesse in één van de onderstaande vloeren? Bestel ze dan voor onze vaste voordelige prijs in onze webshop. Onze experts komen dan bij u langs en zij halen uw oude vloer eruit, maken de vloer gelijk en leggen uw nieuwe vloer inclusief plinten erin. Dit allemaal voor die voordelige prijs die u vindt in onze webshop. Goede deal toch? Bekijk daarom ons ruime assortiment aan mFLOR PVC vloeren en bestel vandaag.

Lees meer

You've just added this product to the cart:

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7 reviews.