mFLOR

mFLOR, de meest gekochte PVC vloer van Nederland! Niet zo vreemd, want de vloeren van mFLOR zijn amper te onderscheiden van echt hout of natuursteen. Door gebruik te maken van het ‘In Register Embossing’ proces, ziet de vloer er niet alleen uit als echt. De vloer voelt ook aan als hout of natuursteen. De prijzen op de webshop van OutletPVC zijn bijzonder scherp. We durven zelfs de laagste prijs garantie te geven op het leggen van de MFLOR PVC Vloer. Niet zeker van je keuze? Vraag dan max. 3 gratis stalen aan!

mFLOR voor thuis en kantoor

De collectie bestaat uit verschillende lijnen. Je hebt daarbij de keuze uit een houten- of stenen look. Bekijk als voorbeeld eens de prachtige Authentic Oak serie. Een prachtige vloer die niet te onderscheiden is van een houten vloer. Op alle vloeren van mFLOR ontvangt u een minimale garantieperiode van 10 jaar. Vloeren met een slijtlaag van 0,55 mm komen zelfs in aanmerking voor 15 jaar garantie. Deze vloeren zijn naast intensief huishoudelijk gebruik ook uitermate geschikt voor projectmatig gebruik. Grote kans dat je sowieso na 15 jaar uitgekeken bent op de vloer en deze wilt gaan vervangen!

De vloeren van OutletPVC worden altijd door ons gelegd. Dit doen we omdat jij dan gegarandeerd in aanmerking komt voor de garantieperiode. De vloer wordt gelegd door onze professionele legservice.

De 8 voordelen van mFLOR

Net zoals Moduleo, hecht mFLOR veel waarde aan natuurgetrouwe designs. Geen enkele boom of steen is hetzelfde in de natuur. Dit is een belangrijk uitgangspunt bij de productie van de vloeren, waardoor men gekozen heeft om gebruik te maken van de allernieuwste printtechnieken. Hierdoor is geen enkele strook of tegel hetzelfde en zijn alle vloeren uniek. Lees hieronder alle voordelen:
• Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
• Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
• Eenvoudig te reinigen.
• Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
• Aangenaam, zacht loopgeluid.
• Verkrijgbaar in extra grote én kleine afmetingen
• Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen, wat bijzonder gunstig is voor de gezondheid.
• Tot 15 jaar garantie.

mFLOR PVC en uw kinderen

Een vaak gevoerde discussie is de veiligheid van kinderen bij het gebruik van PVC vloeren. Daarom stelt mFLOR de veiligheid en gezondheid van de allerkleinste boven alles. De vloeren voldoen niet alleen aan de strengste normen van ECHA. De mFLOR PVC vloeren worden ook vergeleken met de normen die gesteld zijn voor het gebruik van kunststof materialen in speelgoed en verzorgingsartikelen. Als de vloer schoon is, dan kan uw kind met een gerust hart van de grond eten!

mFLOR en het milieu

Zoals u mag verwachten van een grote leverancier, is mFLOR continue bezig met het milieu en onze leefomgeving. De productiefabriek beschikt over een ISO-14001 certificering. Dit houdt in dat het effect van de productie neutraal is op de lokale omgeving. Door de maximale slijtvastheid en een minimaal gewicht helpt tevens de algehele energiekosten voor transport te minimaliseren.

 

Resultaat 1–12 van de 71 resultaten wordt getoond

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.