Moduleo

Moduleo PVC vloeren zijn prachtige luxe vinylvloeren. Het merk brengt de schoonheid en authenticiteit van natuurlijke producten samen met de innovatieve en robuuste duurzaamheid van de vinyltechnologie. Met de Select, Transform en Impress serie van Moduleo®, biedt OutletPVC u een ruime keuze aan Moduleo PVC vloeren zeer voordelig aan. Onze prijzen zijn inclusief het egaliseren en leggen van de vloer. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw Moduleo PVC vloer valt onder de uiterst lange garantieperiode van 15 tot 20 jaar. De duur van de garantieperiode verschilt per serie van Moduleo.

Moduleo, geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik.

De collectie van Moduleo PVC Vloeren is opgebouwd uit verschillende series en elke serie is geschikt voor meerdere toepassingen.

Moduleo Select serie
De Moduleo Select serie is ideaal voor huiselijk gebruik en past perfect bij uw woning of appartement. Een mooie extra is dat u maar liefst 15 garantie ontvangt op deze vloeren.

Moduleo Transform serie
Bent u juist op zoek naar een PVC vloer die geschikt is voor commercieel gebruik? Dan adviseren wij u te kiezen voor een PVC vloer uit de Moduleo Transform serie. Met een uiterst slijtvaste toplaag is een product uit deze serie de juiste keuze voor elk kantoor of bedrijfspand. U ontvangt dan ook op een vloer uit Transform serie 20 jaar garantie.

Moduelo Impress serie
De nieuwe Moduleo Impress serie is een combinatie van de eerder genoemde series met dezelfde eigenschappen. Het bijzondere van deze serie is dat ze beschikken over een fantastische textuur via reliëfdruk. Hierdoor voelen ze aan als echt hout. De groeven en knopen zijn niet alleen te zien, maar ook te voelen!

De voordelen van een Moduleo PVC vloer

Alle Moduleo PVC vloeren worden zorgvuldig ontworpen om texturen en patronen van natuurproducten te weerspiegelen. Omdat geen enkele plank hetzelfde is, heeft iedere Moduleo PVC vloer een unieke uitstraling. Daarnaast is elke PVC Vloer van Moduleo uitgerust met een unieke Protectonite PU-slijtlaag. Deze beschermt de vloer tegen vlekken en vuil. Andere voordelen van Moduleo vloeren zijn:

• Waterbestendig
• Kras- en vlekbestendig
• Absorberen geluid en warmte
• Bijzonder slipvast, R10 rating
• Gemakkelijk schoon te houden

Moduleo PVC vloeren van sublieme kwaliteit

De ontworpen PVC vloeren worden in België  geproduceerd en, voordat ze de fabriek vertalen, uitvoerig getest. Deze hoge kwaliteit komt tot uiting in de bijzonder lange garantieperiode die op kan lopen tot wel 20 jaar. Een bijzonder eigenschap van Moduleo PVC vloeren is de R10 anti-sliprating. Dit betekent dat u veilig over de vloer kunt lopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het eventueel uitglijden. In veel gevallen voldoen veel natuurlijke tegenhangers, oftewel houten vloeren, niet aan deze normering.

Duurzame vloeren

Duurzaamheid staat bij de producten en het productieproces van Moduleo PVC vloeren centraal. Alle producten worden gerecycled en bevatten tot wel 50% aan gerecycled materiaal. De drie windturbines, die speciaal gebouwd zijn voor de fabriek, zorgen voor ongeveer 40% van de energie die wordt gebruikt tijdens het productieproces. Dit laat zien dat Moduleo aandacht bestaat aan haar omgeving en het milieu. Dit blijkt ook uit de diverse behaalde ISO-certificeringen, waarbij ISO 14001 specifiek gericht is op duurzaam produceren. Ook beschikt het bedrijf over een A+ Indoor Air Quality certificering wat laat zien dat het bedrijf de gezondheid van de medewerkers enorm belangrijk vindt.

Moduleo PVC vloer kopen

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvloer zoals de Moduleo PVC vloer? Bekijk dan ons ruime en voordelige assortiment in onze webshop. Is het u al opgevallen dat al onze prijzen inclusief leggen zijn? Dit doen wij omdat onze experts al jaren ervaring hebben met het leggen van vloeren en dan weten wij zeker dat u het maximale plezier heeft van uw nieuwe vloer. Onze experts zijn gespecialiseerd in uw oude vloer eruit te halen, uw nieuwe vloer erin te leggen en ook nog af te werken met plinten. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe Moduleo PVC vloer.

Lees meer

You've just added this product to the cart:

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7 reviews.