Therdex

Bent u op zoek naar een nieuwe Therdex vloer? Bekijk dan snel het ruime aanbod van Outlet PVC. Onze prijzen zijn inclusief het egaliseren en leggen van uw vloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Therdex PVC, al jarenlang bekend

Therdex PVC vloeren zijn van de hoogste kwaliteit wat voor Therdex een vanzelfsprekende factor is. Met een focus op een uitstraling en gevoel van een echte houten vloer maar nog steeds gemak en comfort behoudend. De Therdex PVC vloeren hebben een realistisch natuurlijke uitstraling en een lange levensduur. Bij Outlet PVC krijgt u maar liefst 15 jaar garantie op de Therdex PVC.

Therdex is een Nederlands merk met een grote ervaring op het gebied van productie van hooggewaardeerde PVC vloeren. Bij Outlet PVC bieden we in de Therdex PVC collectie een groot en divers aanbod van prachtige vloeren in de vorm van stroken, tegels of visgraat.

De voordelen van een Therdex PVC vloer

Therdex gebruikt een zeer geavanceerde techniek zodat u het uitzonderlijke gevoel van echt hout kunt ervaren. Een reliëf in de planken zorgt voor extra detail en gevoel van een houten vloer met de voordelen van een PVC vloer. Naast dat deze vloeren fijn lopen en voelen hebben de Therdex PVC vloeren nog veel meer voordelen:

● Vochtbestendig
● ECO+ certificaat (ftalaatvrij)
● Geen streepvorming
● Makkelijk te reinigen
● Kras- en vlekbestendig
● Geluiddempend
● Geschikt voor vloerverwarming

Therdex PVC is voor alle ruimtes

Met een groot aantal uitvoeringen met veel verschillende kleuren en structuren vind je bij Outlet PVC altijd een mooie Therdex PVC vloer die bij uw woonstijl en smaak past. De vloeren zijn toepasbaar in bijna alle ruimtes, van de badkamer, woonkamer en keuken. Daarnaast zijn Therdex vloeren ook geschikt voor zakelijke doeleinden zoals in showrooms.

Een milieuvriendelijke vloer van topkwaliteit

Therdex hecht veel waarde aan het milieu en duurzaamheid door het uitvoerig testen en te keuren van de producten. Daarbij zijn Therdex PVC vloeren voorzien van bio-weekmakers, die onschadelijk voor het milieu en uw gezondheid zijn en ook biologisch afbreekbaar. Dit maakt Therdex PVC zeer ecologisch verantwoord.

Voor een topkwaliteit Therdex PVC vloeren gaat u natuurlijk naar Outlet PVC. Onze prijzen zijn inclusief egaliseren en leggen.

Resultaat 1–12 van de 73 resultaten wordt getoond

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.