Therdex

Bent u op zoek naar een nieuwe Therdex vloer? Bekijk dan snel het ruime aanbod van OutletPVC. Onze prijzen zijn inclusief het egaliseren en leggen van uw vloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Therdex PVC, al jarenlang bekend

Wat voor Therdex vanzelfsprekend is dat hun PVC vloeren van de hoogste kwaliteit zijn. Met een focus op een uitstraling en gevoel van een echte houten vloer, maar nog steeds het gemak en comfort van een PVC vloer. De Therdex PVC vloeren hebben een realistisch natuurlijke uitstraling en een lange levensduur. Omdat wij vertrouwen hebben in dit product en in onze vakmensen die uw vloer erin leggen ontvangt u van ons maar liefst 15 jaar garantie op uw nieuwe PVC vloer.

Therdex is een Nederlands merk met een grote ervaring op het gebied van productie van hooggewaardeerde PVC vloeren. Bij OutletPVC bieden we in de Therdex PVC collectie een groot en divers aanbod van prachtige vloeren in de vorm van stroken, tegels of visgraat.

De voordelen van een Therdex PVC vloer

Therdex gebruikt een zeer geavanceerde techniek zodat u het uitzonderlijke gevoel van echt hout kunt ervaren. Een reliëf in de planken zorgt voor extra detail en gevoel van een houten vloer met de voordelen van een PVC vloer. Naast dat deze vloeren fijn lopen en voelen hebben de Therdex PVC vloeren nog veel meer voordelen:

 • Vochtbestendig
 • ECO+ certificaat (ftalaat vrij)
 • Geen streepvorming
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Kras- en vlekbestendig
 • Geluiddempend
 • Geschikt voor vloerverwarming

Therdex PVC is voor alle ruimtes

Met een groot aantal uitvoeringen en met veel verschillende kleuren en structuren vindt u bij OutletPVC altijd een mooie vloer die bij uw woonstijl en smaak past. Verder zijn de kwaliteit vloeren toepasbaar in meerdere ruimtes. Denk aan badkamer, woonkamer en keuken.  Daarnaast zijn Therdex vloeren ook geschikt voor zakelijke doeleinden zoals in showrooms.

Een milieuvriendelijke vloer van topkwaliteit

Therdex test en keurt hun producten uitvoerig aangezien zij veel waarde hechten aan het milieu en duurzaamheid. Daarbij zijn Therdex PVC vloeren voorzien van bio-weekmakers,die zijn biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu en u. Dit maakt de keuze voor een Therdex PVC vloer zowel zeer ecologisch verantwoord als een uitstekende keuze.

Voor een topkwaliteit Therdex PVC vloeren gaat u natuurlijk naar OutletPVC. Onze prijzen zijn inclusief egaliseren en leggen.

Therdex PVC vloer laten leggen

Wij willen graag dat iedereen zoveel mogelijk plezier heeft van hun nieuwe vloer. Om er zeker van te zijn dat uw PVC vloer er zo strak mogelijk in komt te leggen komen onze vakmensen, na bestelling, altijd bij u langs. Op onze pagina PVC vloer laten leggen kunt u het volledige verhaal vinden. Maar in het kort betekent het voor u:

 • Onze medewerkers nemen contact met u op voor een afspraak
 • Onze vakmensen maken uw vloer egaal
 • Leggen uw nieuwe Therdex PVC vloer er strak in
 • Werken eventueel af met plinten, als u die bestelt heeft
 • En nemen uw oude vloer weer mee terug

Resultaat 1–12 van de 73 resultaten wordt getoond

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.