Bent u op zoek naar een nieuwe Therdex vloer? U bent van harte welkom in onze showroom om de uitgebreide collectie van Therdex te bekijken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Therdex PVC, al jarenlang bekend

Voor Therdex is het vanzelfsprekend dat hun PVC vloeren van de hoogste kwaliteit zijn. Zij focussen zich op vloeren die de uitstraling en gevoel van een echte houten vloer, maar nog steeds het gemak en comfort hebben van een PVC vloer. Met de Therdex vloeren profiteerd u dus zowel van de voordelen van houten vloer als van PVC vloeren. Daarbij hebben de vloeren een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur. Omdat wij vertrouwen hebben in dit product en in onze vakmensen die uw vloer erin leggen ontvangt u van ons maar liefst 15 jaar garantie op uw nieuwe Therdex PVC vloer.


Therdex is een Nederlands merk met een grote ervaring op het gebied van productie van hooggewaardeerde PVC vloeren. Bij OutletPVC bieden we in de Therdex PVC collectie een groot en divers aanbod van prachtige vloeren in de vorm van stroken, tegels of visgraat.

De voordelen van een Therdex PVC vloer

Therdex gebruikt een zeer geavanceerde techniek zodat u het uitzonderlijke gevoel van echt hout kunt ervaren. Een reliëf in de planken zorgt voor extra detail en gevoel van een houten vloer met de voordelen van een PVC vloer. Naast dat de vloeren fijn lopen en voelen hebben de Therdex PVC vloeren nog veel meer voordelen:

  • Vochtbestendig
  • ECO+ certificaat (ftalaat vrij)
  • Geen streepvorming
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming

Therdex PVC is voor alle ruimtes

Met een groot aantal kleuren en structuren vindt u bij OutletPVC altijd een mooie vloer die bij uw woonstijl en smaak past. Verder zijn de kwaliteit vloeren toepasbaar in meerdere ruimtes, denk aan badkamer, woonkamer en keuken. Dit komt omdat de vloeren vlek en vochtbestendig zijn. Daarnaast zijn Therdex vloeren, door hun krasbestendigheid, ook geschikt voor zakelijke doeleinden zoals in showrooms.

Een milieuvriendelijke vloer van topkwaliteit

Therdex test en keurt hun producten uitvoerig aangezien zij veel waarde hechten aan het milieu en duurzaamheid. Daarbij zijn Therdex PVC vloeren voorzien van bio-weekmakers die biologisch afbreekbaar zijn en niet schadelijk zijn voor u en het milieu. Dit maakt de keuze voor een Therdex PVC vloer een zeer zeer ecologisch verantwoorde keuze.

Voor een topkwaliteit Therdex PVC vloeren gaat u natuurlijk naar OutletPVC. U bent van harte welkom in onze showroom om de uitgebreide collectie van Therdex te bekijken.

Lees meer