Eiken pvc vloeren

Zoekt u een eiken PVC vloer? Bekijk dan snel het aanbod van Outlet PVC. Onze schitterende eiken PVC vloeren van topkwaliteit zijn een echte aanwinst voor uw woning. En ze worden zelfs door onze vakmensen bij u thuis gelegd. De mooiste eiken PVC vloeren vindt u natuurlijk bij de nummer 1 in vloeren; Outlet PVC. Heeft u vragen over onze vloeren? Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Een kleine greep uit onze Eiken PVC vloeren assortiment:

Een eiken PVC vloer is gemaakt van kunststof, maar het heeft de uitstraling van echt hout. Het is lekker gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Omdat wij kwaliteit garanderen hebben wij alleen vloeren van de beste merken geselecteerd. Zo kunt u bij ons terecht voor een Moduleo, MFLOR, Hudson, Ambiant of Therdex vloer. Wat ook zeer populair is bij eiken vloeren is een visgraat patroon. Bekijk ons volledige aanbod aan PVC visgraat vloeren op onze website.

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan snel ons aanbod. Wij hebben zowel licht eiken als donker eiken. Wilt u een kleurimpressie van de vloer liever met uw eigen ogen bekijken? Bestel dan onze gratis stalen.

Eiken PVC vloeren bestellen

Past een eiken PVC vloer precies binnen uw woonstijl en wilt u deze direct kopen? En wilt u deze PVC vloer laten leggen? Bestel deze eenvoudig en snel online. Een eiken vloer geeft de woning een heel natuurlijke uitstraling. Daarnaast kunt u deze perfect combineren met alle kleuren interieur en meubilair. De vakmensen van Outlet PVC zorgen er voor dat uw nieuwe PVC vloer er perfect in komt te liggen zodat u hier jarenlang plezier van heeft! En u heeft zelfs minimaal 10 jaar garantie op de vloeren.

Onze eiken PVC vloeren

 • Bekijk

  Vivafloors 5600 Eiken

  35,95 / m2
 • Bekijk

  Vivafloors 5500 Eiken

  35,95 / m2
 • Bekijk

  Vivafloors 5300 Eiken

  35,95 / m2
 • Bekijk

  Vivafloors 5700 Eiken

  35,95 / m2
 • Bekijk

  Vivafloors 5200 Eiken

  35,95 / m2
 • Bekijk

  Vivafloors 5100 Eiken

  35,95 / m2
 • Bekijk

  Vivafloors 6880 Oak/Eiken

  43,95 / m2
 • Bekijk

  Vivafloors 6870 Oak/Eiken

  43,95 / m2