Goedkope PVC Vloer

De webshop Outlet PVC heeft een groot assortiment aan goedkope, kwaliteitsvloeren. Oude collecties worden tegen een scherpe prijs opgekocht bij fabrikanten zoals MFlor. Hierdoor kunnen wij onze klanten een goedkope PVC vloer aanbieden met kortingen tot wel 70%.

Goedkope PVC vloer kopen

Bent u op zoek naar een goedkope PVC vloer, dan bent u bij Outlet PVC aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de laagste prijsgarantie van Nederland. U kunt er voor kiezen uw goedkope PVC vloer alleen te laten bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen onze medewerkers uw vloer te laten leggen. De lasten worden uit uw handen genomen en u hoeft zich geen zorgen te maken over het leggen van de PVC vloer. Wij zorgen ervoor dat de vloer wordt gelegd en afgewerkt. Dat houdt onder andere in dat de vloer egaal wordt gemaakt en dat ook de plinten worden geplaatst en afgewerkt.

Op = op

Outlet PVC biedt goedkope PVC vloeren aan. De vloeren wordt opgekocht bij verschillende fabrikanten die ter voorbereiding van een nieuw seizoen bepaalde vloeren uit het assortiment halen. Daardoor kan het zijn dat van bepaalde designs PVC vloeren er een beperkte oplage is. Daarom geldt op = op.

Als u meer wilt weten over onze PVC vloeren of diensten, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 040 – 235 0337 of u kunt ons contactformulier invullen.

Goedkope PVC vloer laten leggen

Om ervoor te zorgen dat u maximaal kunt genieten zijn al onze prijzen inclusief leggen. Onze experts hebben de ervaring om ervoor te zorgen dat uw vloer er strak en egaal in komt te liggen. Verder zorgen wij er ook nog voor dat uw plinten geplaatst en afgewerkt worden zodat u alleen nog meer uw kamer hoeft in te richten. Om achter alle voordelen van onze legservice te komen kunt u ook onze pagina over PVC vloeren laten leggen bekijken. Mocht u dan nog vragen hebben dan kunt u altijd nog contact opnemen.

Goedkope PVC vloeren

Kleuren PVC vloer

U wilt natuurlijk niet alleen een goedkope PVC vloer, maar ook vooral een hele mooie vloer die past bij uw kamer. En aangezien iedere kamer uniek is, is het belangrijk dat de kleur van uw vloer daar goed bij past. Om iedereen te laten profiteren van onze goedkope PVC vloeren hebben wij een ruim assortiment aan kleuren. Zo willen mensen die behoefte hebben aan een lichte kamer graag een witte PVC vloer en mensen die graag een strakke uitstraling willen hebben een zwarte PVC vloer. Maar smaken verschillen en als u graag kleuren thuis wilt uitproberen dan kunt u geheel gratis 3 stalen bij ons aanvragen. Daarmee kunt u gemakkelijk zelf thuis uitproberen welke kleur het beste bij u past. Dit helpt veel mensen met het definitief maken van hun keuze.

Merken PVC vloer

Bij OutletPVC vind je niet alleen verschillende kleuren vloeren, maar ook verschillende merken PVC vloeren. Ieder merk komt natuurlijk met zijn eigen stijl en zijn eigen voordelen. Zo zijn de MFLOR PVC vloeren de populairste van Nederland en zijn ze amper te onderscheiden van echte houten of natuursteen vloeren. Maar de PVC vloeren van Ambiant zijn dan weer duurzaam en natuurgetrouw gemaakt. Zoals u ziet heeft ieder merk PVC vloer zijn eigen voordelen. Bekijk snel ons volledige assortiment om erachter te komen welke goedkope PVC het beste bij u past.

Goedkope PVC vloeren

Voordelen PVC vloeren

Naast dat PVC vloeren zeer goedkoop zijn om aan te schaffen hebben ze ook nog vele andere voordelen.

  • Een grote ergernis bij veel huishoudens is dat er met zeer grote regelmaat de vloer schoon gemaakt moet worden. PVC vloeren vergemakkelijken dit klusje aangezien ze zowel stof gezogen als gedweild kunnen worden. Doordat er geen diepte groeven inzitten wordt er geen zand verzameld wat een hoop vuil en krassen bespaard. Aangezien PVC nat mogen worden passen ze ook uitstekend in uw badkamer.
  • Veel nieuwbouw huizen of in huidige huizen hebben tegenwoordig vloerverwarming. De dunne toch stevige PVC vloeren geleiden de warmte perfect waardoor u de warmte goed aan uw voeten voelt.
  • Het laatste grote voordeel is dat PCV vloeren geluiddempend zijn. Dit is niet alleen handig voor de boven- of onderburen, maar ook voor u zelf. Dit creëert een hoop rust in huis op het moment dat er iemand binnenkomt.

Waarom bij Outlet PVC bestellen

OutletPVC is de specialist op het gebied van goedkope PVC vloeren. Wij focussen ons op het zo goedkoop mogelijk inkopen van PVC vloeren zodat onze experts hem zo goedkoop mogelijk bij u thuis kunnen leggen. Wij halen uw oude vloer eruit, maken de vloer gelijk, leggen zowel uw nieuwe vloer als uw plinten erin. Kortom, alleen maar voordelen en dat voor een lage prijs.

Dit is waarom u bij OutletPVC moet bestellen:

  • Al onze prijzen zijn inclusief leggen en egaliseren
  • Goedkoopste van Nederland
  • 10 – 15 jaar garantie
  • Eigen leg experts
  • Top merken

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.