Goedkope PVC vloeren

Kleuren PVC vloer

U wilt natuurlijk niet alleen een goedkope PVC vloer, maar ook vooral een hele mooie vloer die past bij uw kamer. En aangezien iedere kamer uniek is, is het belangrijk dat de kleur van uw vloer daar goed bij past. Om iedereen te laten profiteren van onze goedkope PVC vloeren hebben wij een ruim assortiment aan kleuren. Zo willen mensen die behoefte hebben aan een lichte kamer graag een witte PVC vloer en mensen die graag een strakke uitstraling willen hebben een zwarte PVC vloer. Maar smaken verschillen en als u graag kleuren thuis wilt uitproberen dan kunt u geheel gratis 3 stalen bij ons aanvragen. Daarmee kunt u gemakkelijk zelf thuis uitproberen welke kleur het beste bij u past. Dit is een echte aanrader op het moment dat u twijfelt over de kleur van uw vloer.

Tevens vindt u bij OutletPVC ook verschillende soorten patronen op de goedkope PVC vloeren. Zeer populaire varianten zijn bijvoorbeeld visgraat, stroken en een tegel patroon.

Merken PVC vloer

Bij OutletPVC vindt u niet alleen verschillende kleuren vloeren, maar ook verschillende merken PVC vloeren. Ieder merk komt natuurlijk met zijn eigen stijl en zijn eigen voordelen. Zo zijn de MFLOR PVC vloeren de populairste van Nederland en zijn ze amper te onderscheiden van echte houten of natuursteen vloeren. Maar de PVC vloeren van Ambiant zijn dan weer duurzaam en natuurgetrouw gemaakt. Zoals u ziet heeft ieder merk PVC vloer zijn eigen voordelen. Bekijk snel ons volledige assortiment om erachter te komen welke goedkope PVC vloer het beste bij u past.

Goedkope PVC vloeren

Voordelen PVC vloeren

Naast dat PVC vloeren zeer goedkoop zijn om aan te schaffen hebben ze ook nog vele andere voordelen.

  • Een grote ergernis bij veel huishoudens is dat er met zeer grote regelmaat de vloer schoon gemaakt moet worden. PVC vloeren vergemakkelijken dit klusje aangezien u zowel u stofzuiger als dweil kunt gebruiken. Doordat er geen diepe groeven inzitten wordt er geen zand verzameld en dat bespaard een hoop vuil en krassen.
  • PVC mag nat worden en past dus uitstekend in uw badkamer.
  • Veel nieuwbouw huizen of in huidige huizen hebben tegenwoordig vloerverwarming. De dunne toch stevige PVC vloeren geleiden de warmte perfect waardoor u de warmte goed aan uw voeten voelt.
  • Het laatste grote voordeel is dat PVC vloeren geluiddempend zijn. Dit is niet alleen handig voor de boven- of onderburen, maar ook voor u zelf. Dit zorgt voor een hoop rust in uw huis op het moment dat er iemand binnenkomt.

Waarom bij Outlet PVC bestellen

OutletPVC is de specialist op het gebied van goedkope PVC vloeren. Wij focussen ons op het zo goedkoop mogelijk inkopen van PVC vloeren zodat onze experts hem zo goedkoop mogelijk bij u thuis kunnen leggen.

Dit is waarom u bij OutletPVC moet bestellen:

  • Goedkoopste van Nederland
  • 10 – 15 jaar garantie
  • Eigen leg experts
  • Top merken