Houtlook PVC vloeren

Bent u op zoek naar een PVC vloer met een houtlook? Dan zit u helemaal goed bij OutletPVC. Wij zijn dé aanbieder van goedkope PVC vloeren.

Een kleine greep van onze Houtlook PVC vloeren:

Onze legservice bestaat uit:

  • Uw oude vloer verwijderen
  • De ondervloer egaliseren
  • De PVC vloer het houtlook vakkundig leggen

Bespaar uzelf de stress en moeite van het verwijderen en leggen van uw PVC vloer en besteedt deze klus uit aan professionals. Het enige wat u zelf hoeft te doen is vooraf de ruimte vrij maken van meubels en naderhand de nieuwe vloer behandelen met een dweil. Vervolgens kunnen de meubels weer terug op de juiste plek gezet worden en kunt u jarenlang genieten van een prachtige PVC vloer met houtlook. Op onze vloeren heeft u minimaal 10 jaar garantie.

pvc vloer houtlook

Een prachtige houtstructuur in uw PVC vloer

Wilt u genieten van de uitstraling van echt hout, maar met de gebruikersvoordelen van PVC? Een PVC vloer is veel gebruiksvriendelijker, makkelijker te onderhouden en geluiddempender. Tevens zijn onze houtlook PVC vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden. Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit voeren wij alleen PVC van de beste merken zoals JAB, Moduleo, Therdex, Ambiant en Mflor. U heeft bij OutletPVC de keuze tussen lichtbruin of donkerbruin qua houtlook. Wat ook een populaire optie is zijn de visgraat PVC patroon vloeren. Wilt u de kleuren liever met uw eigen ogen bekijken? Bestel dan een gratis stalenset of bezoek onze showroom eens waar wij u graag te woord staan.

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 8 reviews.