Moduleo Impress

De Moduleo Impress Serie maakt indruk. Dat deze unieke Serie de naam Impress kreeg is dan ook geen verrassing. De realitische houtstructuur (reliëfdruk) is niet alleen zichtbaar, maar ook écht voelbaar. Geen enkele PVC strook is hetzelfde, waardoor u gegarandeerd een unieke Look & Feel krijgt in huis. Door het vocht- en vuilbestendige karakter van de PVC stroken is deze vloer eenvoudig in onderhoud. De dikke slijtlaag van maar liefst 0,55 mm maakt de vloer geschikt voor zwaar huishoudelijk en projectmatig gebruik.

Wilt u graag andere series van Moduleo zien? Bekijk dan ook onze Moduleo Select en Transform serie.

Moduleo Impress Prijs

Bij OutletPVC werken we met all-in prijzen. Als u bij ons een vloer koopt, dan wordt deze altijd gelegd inclusief egalisatie door onze eigen legservice. Op deze all-in prijzen bieden we de laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald! Wilt u ook de plinten laten zetten door ons? Ook dat is mogelijk.

Moduleo Impress laten leggen

OutletPVC is een totaalaanbieder. Dat betekent dat al onze prijzen inclusief het leggen van uw nieuwe vloer zijn. Wij doen dit omdat wij graag kwaliteit willen afleveren. Onze Moduleo Impress PVC vloeren zijn al van goede kwaliteit, maar op het moment dat ze niet strak in uw vloer liggen dan kunt u er niet optimaal van genieten. Daarom komen onze vakmensen bij u langs:

  • Maken uw vloer egaal
  • Leggen uw nieuwe vloer erin
  • Leggen nog eventueel uw plinten erin
  • Nemen uw oude vloer ook weer mee

Klinkt goed toch? U hoeft u alleen nog maar een Moduleo Impress vloer uit te zoeken.

Moduleo Impress mountain oak

Bent u op zoek naar een houten look in uw impress PVC vloeren? Dan kan de mountain oak serie van Moduleo zeer interessant zijn voor u. De strakke lijnen in deze PVC vloeren zorgen ervoor dat de houten look sterk naar voren komt.

Moduleo Impress Santa Cruz

Wilt u zowel een donkere vloer als een Moduelo Impress vloer? Bekijk dan onze Santa Cruz PVC modellen. Dit zijn donkere vloeren die uw kamer er strak en lux uit te laten zien.

Moduleo Impress Mustang slate

De Mustang slate onderscheidt zich van andere PVC vloeren door zijn unieke patroon. Hierdoor is uw vloer op geen één plek hetzelfde.

Moduleo Impress Sierra oak

De Serrie oak is enigszins vergelijkbaar met de Mountain oak serie, maar onderscheidt zich toch door zijn unieke patronen en kleurengebruik.