Moduleo Transform

De Moduelo Transform is de PVC vloer die tegen een stootje kan. Dit soort PVC vloeren is erg populair bij eigenaren van hun eigen horecazaak. Dit is omdat onze Transform vloer erg sterk zijn en de eigenaren hebben veel mensen over de vloer en wordt er met grote regelmaat regelmaat met stoelen en tafels geschoven. Wilt u een PVC vloer met een dikke slijtlaag waarmee u jaren vooruit kan? Dan raden wij de Moduleo Transform vloeren aan. Voordelen van de dikke slijtlaag zijn dat er minder krassen op de vloer komen en dat er geen vlekken in de vloer komen.  Genoeg redenen dus om ons ruime assortiment aan Moduleo Transform vloeren te bekijken.

Wilt u graag andere series van Moduleo zien? Bekijk dan ook onze Moduleo Select en Impress serie.

Moduleo transform prijs

OutletPVC specialiseert zich in het zo goedkoop mogelijk aanbieden en leggen van PVC vloeren. Al onze prijzen zijn dan ook inclusief het gelijk maken van uw vloer en het erin leggen van u nieuwe vloer en.  Dan weet u zeker dat u de beste prijs betaald voor uw nieuwe Moduleo Transform PVC vloer.

Moduleo Transform laten leggen

Wilt u graag een nieuwe PVC vloer hebben, maar niet zelf de moeite doen om uw vloer gelijk te maken, nieuwe vloer er strak in te leggen, plinten te plaatsen en de oude vloer te storten. Dat komt goed uit. Onze vakmensen nemen namelijk alle bovenstaande zorgen uit uw handen. De Moduleo Transform vloeren zijn van hoge kwaliteit en daarom willen wij graag dat u zo maximaal mogelijk gaat genieten van uw vloer. Daarom komen wij bij u langs en leggen wij u nieuwe vloer er strak in.  Geïnteresseerd? Kies dan een Moduleo Transform vloer uit en laat uzelf ontzorgen.

Moduleo Transform series

Moduleo Transform Azuriet

Wat deze serie van Moduleo uniek maakt is dat die tegel patronen weergeeft. Door dit unieke patroon geeft u uw kamer een unieke sfeer mee. De Azuriet serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Moduleo Transform Black Jack Oak

Bent u op zoek naar een eiken of houtstructuur in uw vloer? De Transform Black Jack Oak serie van Moduleo is dan zeer interessant voor u.

Moduleo Transform Concrete

Een betonlook PVC vloer is zeer populair bij bedrijven. De grijze kleur zorgt voor een unieke en strakke look. Met de Concrete vloeren van Moduleo is het lastig om te zien dat het gaat om een PVC vloer.

Moduleo Transform Verdon OAK

Deze OAK serie in de Verdon Transform serie van Moduleo ziet u unieke patronen. Deze unieke patronen kunnen een houtstructuur hebben, maar de vloeren zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.