Over ons

Outlet PVC biedt de goedkoopste prijsgarantie op haar PVC vloeren. Onze webshop kan kortingen aanbieden tot 70%, waardoor u tegen een goedkope prijs een mooie vloer kunt uitkiezen. De prijs in onze webshop is afhankelijk van uw keuze, of alleen leveren van de vloer of egaliseren en plaatsen van de vloer. Tegen een meerprijs kunnen we het geheel afwerken met een bijpassende plint.

Goedkoopste van Nederland

De webshop Outlet PVC mag zich de goedkoopste van Nederland noemen. Waarom? Omdat wij tegen een scherpe prijs de kwaliteit PVC vloeren van andere fabrikanten (o.a. MFlor, Moduleo, Therdex) kunnen opkopen. Oude collecties die bij hen uit het assortiment gaan, worden door ons overgenomen. Zij bereiden zich voor op een nieuw seizoen, waardoor Outlet PVC tegen een scherpe prijs de oude collectie PVC vloeren kan opkopen. Omdat het goedkope PVC vloeren betreft, en er een beperkt aanbod is van bepaalde vloeren, geldt wel op = op.

PVC vloer kopen en leggen

Wanneer u bij ons een PVC vloer koopt, zult u deze laten leggen door één van onze vakkundige medewerkers. Zo ontzorgen wij u volledig en voldoet u gegarandeerd aan de garantievoorwaarden. De vloer wordt gelegd en geëgaliseerd. Ook is er de mogelijkheid dat wij de plinten plaatsen en afwerken.

Outlet PVC biedt kwaliteitsvloeren en de mogelijkheid tot het plaatsen van de vloeren. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 040 – 235 0337  of vul ons contactformulier in.

Adres:
OutletPVC Son en Breugel

Ekkersrijt 2005
5692 BB Son en Breugel

Telefoon:
040 235 03 37

E-mail:
info@outletpvc.com

Bedrijfsgegevens:
KvK: 64397300
BTW: NL855650382B01
IBAN: NL18 INGB 0006 8445 01

De goedkoopste PVC vloeren van:

Eindhoven

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 8 reviews.