Over ons

OutletPVC biedt een laagsteprijsgarantie op haar pvc-vloeren. Onze webshop kan kortingen aanbieden tot wel 70%, waardoor u tegen een gunstig tarief een mooie vloer uitkiest. De prijs in onze webshop is afhankelijk van uw keuze: alleen leveren van de vloer of inclusief egaliseren en plaatsen. Tegen een meerprijs kunnen we het geheel afwerken met een bijpassende plint.

 

Goedkoopste van Nederland

De webshop OutletPVC mag zich de goedkoopste van Nederland noemen. Wij leveren kwalitatieve pvc-vloeren (o.a. MFlor, Moduleo, Therdex) tegen de scherpste prijzen. Wij beschikken over breed assortiment aan pvc-loeren van deze fabrikanten uit verschillende seizoenen en collecties. Zo vindt u altijd een vloer die volledig bij uw smaak en ruimte past. Omdat het goedkope PVC vloeren betreft, en er daardoor een beperkt aanbod is, geldt wel: op = op.

PVC-vloer kopen en leggen

Als u bij ons een pvc-vloer koopt, dan wordt deze gelegd door één van onze vakkundige medewerkers. Zo ontzorgen wij u volledig en voldoet u te allen tijde aan de garantievoorwaarden. De vloer wordt gelegd en geëgaliseerd. En wij kunnen indien wenselijk ook de plinten plaatsen en afwerken.

OutletPVC biedt kwaliteitsvloeren en de mogelijkheid tot het plaatsen van de vloeren. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 040 – 235 0337  of vul ons contactformulier in.