PVC tegels

Wilt u graag een tegelvoer, maar toch profiteren van de voordelen van PVC? Bekijk dan ons assortiment aan PVC tegelvloeren. U vindt PVC tegels van de merken Therdex en Tarkett in ons assortiment. Van deze kwaliteitsmerken vindt u PVC vloeren in verschillende patronen en kleuren. U kunt dus zelf de tegelvloer kiezen die bij uw smaak past.

PVC tegels laten leggen

Om onze klanten maximaal te kunnen laten genieten van onze PVC vloeren, komen onze vakmensen altijd bij u langs om de vloer te leggen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw nieuwe PVC tegels er strak in komen te liggen. Dit doen wij omdat we een totaalaanbieder zijn. Op het moment dat u bij ons bestelt, plannen wij met u een afspraak in wanneer het voor u het beste uitkomt. Onze vakmensen komen dan bij u langs, maken uw vloer gelijk, leggen uw nieuwe vloer erin en werken hem eventueel af met plinten. Klinkt goed toch?

PVC tegels betonlook

Een zeer populaire variant van PVC tegels zijn de betonlook vloeren. Deze ondergrond is vooral erg populair in de zakelijke wereld. De betonlook kleur zorgt ervoor dat u nauwelijks ziet dat het gaat om een PVC vloer. Deze vloer geeft dus een erg strakke stijl mee aan uw interieur. De voordelen van een betonlook PVC vloer, ten opzichte van een echte betonnen vloer, is dat PVC een stuk warmer aanvoelt. Heeft u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan is het aan te raden om een PVC vloer te leggen. Daarbij is de PVC vloer, mocht u een andere kleur willen, ook gemakkelijk te verwijderen. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een PVC tegelvoer.

Wilt u toch liever een ander patroon in uw vloeren? Bekijk dan onze PVC stroken en PVC visgraat vloeren.

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7 reviews.