PVC visgraat

PVC vloeren zijn een steeds vaker geziene vloer in Nederlandse huishoudens. Dit komt doordat dat PVC vloeren niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook in veel verschillende stijlen te verkrijgen zijn. Een zeer populaire stijl is bijvoorbeeld de PVC visgraat. Hierin zit een mooi patroon wat een unieke sfeer meegeeft aan de styling van uw huis. Daarbij zijn ze de visgraat vloeren ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u altijd een vloer vindt die bij u past.

Bekijk hieronder ons assortiment aan visgraat PVC vloeren:

PVC visgraat vloer laten leggen

OutletPVC is een all-in aanbieder en wij ontzorgen onze klanten. Om er zeker van te zijn dat u maximaal gaat genieten van uw PVC visgraat vloer, komen wij altijd langs om uw nieuwe vloer te leggen. Deze service zit automatisch bij al onze prijzen inbegrepen. Een PVC vloer leggen betekent voor ons:

  • Uw vloer egaliseren om te voorkomen dat er hobbelingen ontstaan
  • Uw nieuwe PVC vloer er strak in leggen
  • Afwerken met plinten, als u die bestelt heeft
  • Uw oude vloer weer meenemen

De voordelen van een PVC visgraat vloer

Dat visgraat PVC vloeren steeds populairder worden heeft meerdere redenen. Hieronder vindt u een aantal van die redenen:

  • De visgraat vloeren zijn amper te onderscheiden van echt hout
  • Zowel gemakkelijk te stofzuigen als te dweilen
  • Laat veel warmte door en is daardoor zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Door het geluiddempende effect zijn ze erg geliefd bij appartement eigenaren

De verschillende PVC visgraat merken

Vele merken die PVC vloeren aanbieden merkten op dat de visgraat vloeren erg populair zijn. Daarom bieden zij een ruime keuze aan in verschillende kleuren en patronen. Zo hebben de visgraat PVC vloeren van Therdex het klassieke visgraat patroon en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Echter, hebben de vloeren van MFLOR weer een ander patroon. Deze visgraat vloeren hebben namelijk een lijntjes patroon. Kortom, keuze genoeg aan verschillende stijlen, kleuren en prijsklasse. Heeft u al een keuze kunnen maken?

Wilt u toch liever een ander patroon in uw vloeren? Bekijk dan onze PVC stroken en PVC tegels vloeren.

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.