PVC vloer betonlook

Wilt u graag een PVC vloer hebben met betonlook? Bekijk dan snel hieronder het ruime assortiment van OutletPVC. Op het moment dat u een betonlook PVC vloer bij ons bestelt gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Wij willen graag dat u zorgeloos wilt genieten van uw nieuwe PVC vloer en daarom komen wij altijd bij u langs om uw nieuwe betonlook vloer er bij u in te leggen. Dat betekent dat we bij bestelling bij u langs komen, uw vloer egaal maken, uw nieuwe PVC vloer erin leggen en eventueel afwerken met plinten. Klinkt goed toch? Bekijk daarom nu ons assortiment aan PVC betonlook vloeren.

De PVC betonlook vloeren van OutletPVC:

PVC vloer betonlook kopen

Het fijne van een PVC betonlook vloer is dat u zowel geniet van de voordelen die PVC vloer bieden als dat u er een strakke vloer in heeft liggen. Goede voorbeelden hiervan zijn de PVC tegelvloeren. De betonnen look van uw nieuwe vloer geeft meteen een totaal andere sfeer mee aan uw kamer. Andere voordelen van PVC vloeren zijn:

  • Een PVC vloer is een uitstekende ondergrond voor vloerverwarming
  • De vloeren zijn geluiddempend. Ideaal dus voor in appartementen
  • U ontvangt tussen de 10 en 15 jaar garantie
  • U vind alleen de beste merken in ons assortiment

Waarom voor een PVC betonlook vloer kiezen?

Het grote verschil tussen een echte betonnen vloer en een van PVC is dat de betonnen vloer permanent is. Tuurlijk ook echt beton is te verwijderen, maar het wordt dan wel een hele klus. PVC vloeren met een betonlook kunt u daar in tegen dezelfde dag nog verwijderen, mocht u eventueel een nieuw vloer willen hebben. Verder is een betonnen ondergrond vrij koud en een PVC vloer daarin tegen voelt juist warm aan. Tevens kun u ook nog vloerverwarming plaatsen voor het optimale warm gevoel. Het laatste voordeel is dat PVC erg geluiddempend werkt. U kunt dus gemakkelijk met stoelen of tafels schuiven zonder dat daar het gehele huis last van heeft. Dit is een zeer groot voordeel voor als u in een appartement woont met eventuele onder- en bovenburen.