Een PVC vloer nog dit jaar in huis?

PVC vloer laten leggen

Wilt u graag dit jaar nog een nieuwe PVC vloer? Het kan bij OutletPVC! U heeft bij ons de mogelijkheid om zeer snel een afspraak in te plannen. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en onze klanten te ontzorgen. Om deze reden komen wij niet alleen uw nieuwe PVC vloer bij u thuis afleveren, wij leggen hem ook meteen. U hoeft dus alleen nog maar een keuze te maken uit ons ruime aanbod aan PVC vloeren.

Grote keuze aan PVC vloeren

Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden van PVC vloeren en daarom focussen wij met ons volledig assortiment daarop. Zo zijn enkele voordelen van de vloeren dat ze dun, maar toch zeer sterk en dat ze jaren meekunnen. Wij bieden onze klanten graag de keuze om zelf een keuze te maken die past bij hun smaak. Daarom vindt u tal van patronen en kleuren in ons aanbod. Enkele populaire patronen in PVC vloeren zijn de visgraat, tegels en stroken.

Producten

  • Nieuw
  • Meest verkocht
  • Specials

Waarom bestellen bij OutletPVC?

Al onze prijzen zijn inclusief leggen en egaliseren van uw nieuwe PVC vloer. Om deze reden is OutletPVC een geliefde keuze geworden in Nederland en België. Andere redenen waarom klanten graag bij ons bestellen zijn:

  • In combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland;
  • U ontvangt tussen de 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren;
  • Onze eigen experts komen langs bij u langs;
  • U vindt alleen de beste merken in ons assortiment.

Wilt u graag een gloednieuwe PVC vloer dit jaar al in huis? U kunt dan bestellen in onze webshop, langs komen in onze showroom in Eindhoven of contact opnemen via het onderstaande formulier. Twijfelt u nog over de kleur van uw nieuwe PVC vloer? Bestel dan tot drie gratis stalen zodat u thuis de kleur kunt proberen.

Wanneer u de PVC vloeren bij ons aanschaft egaliseren en leggen wij de vloer kosteloos voor u. De prijs die u betaald in onze webshop zijn inclusief leggen, afwerken, het vervoer en BTW. Voor meer informatie over het laten leggen van uw PVC vloer kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040 – 235 0337 of u kunt het contactformulier invullen.

Wilt u advies aan huis? Dan bedragen de kosten hiervoor € 75,00.

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.