PVC vloer Eindhoven

Bent u op zoek naar de goede PVC vloer in de regio Eindhoven voor een scherpe prijs? Stop dan met zoeken en bekijk ons ruime assortiment. Op het moment dat u een PVC vloer bij ons in de webshop bestelt komen onze vakmensen bij u thuis om uw zorgen volledig uit handen te nemen. Nadat u de deur voor ons opent kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was. Onze experts zullen de gewenst vloer gaan egaliseren, dit doen we met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement. Wanneer de egaline goed droog en hard is, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine en tot slot nog schoongemaakt. Vervolgens wordt de lijm aangebracht aan de grond waarop de PVC vloer wordt gelegd. Zodra de PVC vloer gelegd is, wordt de vloer gewalst, dit om de vloer zo goed mogelijk te laten hechten met de lijm. We nemen u dus alle zorgen uit handen. Dit doen wij omdat wij een totaalaanbieder zijn en wij vinden het belangrijk dat u geniet van uw PVC vloer. Als uw nieuwe vloer er strak in ligt is dat een uitstekende basis zodat u alleen nog maar de vloer schoon hoeft te houden. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Bekijk dan onze pagina over PVC vloer laten leggen.

Ons assortiment PVC vloeren

Hieronder vindt u ons ruime assortiment aan PVC vloeren van verschillende merken en in verschillende kleuren. Neem een kijkje en bestel uw favoriete PVC vloer online. De prijzen zijn inclusief egaliseren en leggen.PVC vloeren Eindhoven

Op het terrein van Ekkersrijt vindt u meerdere bedrijven waaronder ook OutletPVC. Wij zijn alle werkdagen open zodat u altijd één moment heeft om langs te komen bij ons. U kunt ook op zaterdag komen, maar dan moet u een afspraak maken van tevoren. Mocht u een vraag hebben naar de mogelijkheden over een PVC vloer dan kunt u uw vraag stellen via het contactformulier. Wij staan klaar om een PVC vloer te leggen in regio Eindhoven.

Ruim assortiment PVC vloeren

In onze webshop, maar ook in ons pand in Ekkersrijt vindt u een zeer ruim assortiment aan PVC vloeren. Wij willen graag dat u zo lang mogelijk kan genieten en daarom hebben wij voor u de beste merken geselecteerd. Als onze vakmensen deze kwaliteitsvloer er voor u in leggen dan weet u zeker dat u nog jaren plezier gaat hebben van uw nieuwe vloer. Wat dacht u van kwaliteit merken zoals mFlor, Moduleo of Therdex? U kunt bij ieder merk lezen wat de specifieke kwaliteiten zijn van dat merk. Naast een keuze aan PVC vloeren van kwaliteit merken heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende kleuren. De kleur van een vloer is zeer belangrijk aangezien ieder huishouden uniek is en smaken verschillen. U vindt nog meer kleuren in ons assortiment, maar een aantal favorieten zijn zwarte, grijze en houtlook PVC vloeren. Bestel uw favoriete vloer in onze webshop en onze professionals komen naar regio Eindhoven om de PVC vloer te leggen.

Legservice PVC vloer Eindhoven

Bovenstaande merken zijn A-kwaliteit merken onder de PVC vloeren, naast hun top klasse vloeren met chique design verkopen zij ook de meest verkochte designs. Deze designs worden met grote hoeveelheden geproduceerd waardoor deze voor een goedkopere prijs aangeboden kunnen worden. Dus bekijk de volgende pagina wanneer u op zoek naar een kwalitatieve goedkope PVC vloer die wordt gelegd door professionals? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers komen graag naar u toe in Eindhoven. Andere voordelen waarom u bij OutletPVC moet bestellen zijn:

  • In combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland;
  • U ontvangt tussen de 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren;
  • Onze eigen experts komen langs bij u langs in Eindhoven;
  • U vindt alleen de beste merken in ons assortiment.