PVC vloer Eindhoven

Bent u op zoek naar de goedkoopste PVC vloer in de regio Eindhoven? Stop dan met zoeken en bekijk het ruime assortiment van OutletPVC. Hoewel u onze winkel zich bevindt in Son en Breugel komen wij graag naar Eindhoven toe om uw nieuwe vloer erin te leggen. Deze kleine afstand is voor onze vakmensen gemakkelijk te overbruggen. Op het moment dat u een nieuwe PVC vloer in onze webshop bestelt komen onze vakmensen graag bij u langs om uw nieuwe vloer erin te leggen. Alle prijzen die u namelijk in onze webshop ziet zijn namelijk inclusief leggen. Dat betekent dat onze experts bij u thuis langs komen uw vloer egaal te maken, hem erin leggen en ook nog afwerken met plinten. We nemen u dus alle zorgen uit handen. Dit doen wij omdat wij een totaalaanbieder zijn en wij vinden het belangrijk dat u geniet van uw PVC vloer. Als uw nieuwe vloer er strak in ligt is dat een uitstekende basis zodat u alleen nog maar de vloer schoon hoeft te houden. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Bekijk dan onze pagina over PVC vloer laten leggen.

PVC vloeren Eindhoven Ekkersrijt

Op het terrein van Ekkersrijt vindt u meerdere bedrijven waaronder ook OutletPVC. Wij zijn alle werkdagen open zodat u altijd één moment heeft om langs te komen bij ons. U kunt ook op zaterdag komen, maar dan moet u een afspraak maken van te voren. Mocht u een vraag hebben naar de mogelijkheden over een PVC vloer dan kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.

Button contactformulier

 

Ruim assortiment PVC vloeren

In onze webshop, maar ook in ons pand in Ekkersrijt vind u een zeer ruim assortiment aan PVC vloeren. Wij willen graag dat u zo lang mogelijk kan genieten en daarom hebben wij voor u de beste merken geselecteerd. Als onze vakmensen deze kwaliteitsvloer er voor u in leggen dan weet u zeker dat u nog jaren plezier gaat hebben van uw nieuwe vloer. Wat dacht u van kwaliteit merken zoals mFlor, Moduleo of Therdex? U kunt bij ieder merk lezen wat de specifieke kwaliteiten zijn van dat merk. Tot slot hebben we ook nog andere opties waaruit u kunt kiezen waaronder kleur. De kleur van een vloer is zeer belangrijk aangezien ieder huishouden uniek is en smaken verschillen. U vind nog meer kleuren in ons assortiment, maar een aantal favorieten zijn zwarte, grijze en bruine PVC vloeren.

PVC vloer legservice Eindhoven

Dus bent u op zoek naar een goedkope PVC vloer en wilt u ook graag dat die erin wordt gelegd zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken? Dan is OutletPVC de juiste keuze voor u. Andere voordelen waarom u bij OutletPVC moet bestellen zijn:

  • U ontvang tussen de 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren
  • U vind alleen de beste merken in ons assortiment
  • Onze eigen experts komen bij u langs om uw nieuwe vloer erin te leggen
  • In combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland

Button PVC vloeren

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.