PVC vloer Helmond

Bent u op zoek naar de goede PVC vloer in de regio Helmond voor een scherpe prijs? Stop dan met zoeken en bekijk ons ruime assortiment. Op het moment dat u een PVC vloer bij ons in de webshop bestelt komen onze vakmensen bij u thuis om uw zorgen volledig uit handen te nemen. Nadat u de deur voor ons opent kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was. Onze experts zullen de gewenst vloer dan gaan egaliseren, dit doen we met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement. Wanneer de egaline goed droog en hard is, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine en tot slot nog schoongemaakt. Vervolgens wordt de lijm aangebracht aan de grond waarop de PVC vloer wordt gelegd. Zodra de PVC vloer gelegd is, wordt de vloer gewalst, dit om de vloer zo goed mogelijk te laten hechten met de lijm.

Dit alles doen wij kosteloos omdat wij een totaalaanbieder zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u geniet van uw PVC vloer. Als uw nieuwe vloer er strak in ligt is dat een uitstekende basis zodat u alleen nog maar de vloer schoon hoeft te houden.  Bekijk hieronder een deel van ons aanbod, zit uw gewenste PVC vloer er niet tussen? Bekijk eventueel de rest van onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kijken er naar uit om de PCV vloer in Helmond te leggen.

Kies uw PVC vloer

Hier vindt u ons volledige aanbod aan PVC vloeren, maar wij geven u alvast een klein inzicht. Let erop dat al onze prijzen inclusief leggen en egaliseren zijn.

Legservice PVC vloeren Helmond

We vinden het belangrijk dat we een volledige service kunnen aanbieden en dat we onze klanten ontzorgen. Daarom leggen wij alle PVC vloeren die klanten bij ons bestellen. Dit betekent dat wij met een afspraak maken, uw vloer egaal maken, uw nieuwe vloer er strak inleggen en afwerken met plinten. U kunt dan vervolgens zorgeloos genieten van uw nieuwe PVC vloer. Klinkt u dit goed? Neem dan via de onderstaande button contact op.

Ruim assortiment PVC vloeren

Wij leggen dagelijks PVC vloeren door heel Nederland. Ook hebben wij in Eindhoven een showroom waar u alle werkdagen welkom bent. U kunt onze vestiging van maandag tot en met zaterdag bezoeken. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of ga via de onderstaande button naar ons contactformulier. Wij staan klaar om uw PVC vloer te leggen in regio Helmond.

Wij snappen dat het aanbod aan PVC vloeren misschien overweldigend kan zijn. Om deze redenen hebben wij ons aanbod opgedeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u de vloeren van verschillenden bekende PVC aanbieders bekijken. Verder kunt u verschillende patronen zoals visgraat, tegels en stroken bekijken. Tot slot kunt u ook nog de populairste kleuren bekijken zoals houtkleur, betonlook en grijze PVC vloeren.

Waarom kiezen voor OutletPVC

Bent u op zoek naar een goede en goedkope PVC vloer die wordt gelegd door professionals die naar Helmond komen? Dan is OutletPVC de juiste keuze voor u. Andere voordelen waarom bestellen bij OutletPVC een slimme keuze is zijn:

  • U ontvangt minimaal 10 jaar garantie op alle vloeren
  • U vindt alleen de beste merken in ons assortiment
  • Onze eigen experts komen langs bij u in regio Helmond om uw nieuwe vloer erin te leggen
  • In combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland