PVC vloer laten leggen

PVC-vloer laten leggen

Wilt u een pvc-vloer leggen, maar beschikt u niet over de kennis om dit te doen? Geen probleem, als u bij ons een pvc-vloer koopt, dan is dit altijd in combinatie met het leggen van de pvc-vloer. We zorgen ervoor dat de vloer netjes bij u thuis gelegd wordt. OutletPVC verzorgt de hele afwerking van het egaliseren van de vloer, het plaatsen en het afwerken met plinten. Alle werkzaamheden worden tot in de puntjes verzorgd!

Wanneer u bij ons een pvc-vloer koopt, is het niet mogelijk de vloer zelf te leggen. Wij zijn een totaalaanbieder, die u graag deze zorg uit handen neemt. Zo weet u zeker dat u langdurig van uw vloer kunt genieten en de vloer voldoet aan alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor de volledige garantie!

Daarnaast brengt het zelf leggen van een pvc-vloer enkele risico’s met zich mee. Zo gaan veel mensen er automatisch van uit dat hun vloer helemaal egaal is en leggen meteen hun PVC nieuwe vloer erin. Ze merken dan al snel dat er bubbels in hun vloer zitten, waardoor hun vloer niet egaal erin ligt. Dit is zonde aangezien de vloer jaren mee kan gaan en de niet afgewerkte hoeken en plinten blijft zien. U wilt toch ook nog jaren plezier hebben van nieuwe vloer?

Leggen en egaliseren van een PVC-vloer

Het leggen en egaliseren van uw pvc-vloer verloopt in vier stappen. Deze stappen zijn al inbegrepen in de prijs die u betaalt met het aanschaffen van uw pvc-vloer inclusief legservice via onze webshop.

  • In de eerste stap focussen we ons op het egaliseren van uw ondervloer (betonvloer/ tegelvloer). Dit doen we met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement, waarmee we de vloer egaliseren.
  • Nadat de ondervloer is geëgaliseerd, mag er 5 uur niet over de egaline worden gelopen. Wanneer de egaline goed droog en hard is, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine en tot slot nog schoongemaakt.
  • Vervolgens wordt de lijm aangebracht aan de grond waarna de pvc-vloer leggen.
  • Als de PVC vloer is gelegd, walsen we de vloer, zodat de vloer zo goed mogelijk hecht met de lijm.

Kosten voor het leggen van de PVC-vloer

Wanneer u de pvc-vloeren bij ons aanschaft egaliseren en leggen wij de vloer voor u. De prijs die u betaald in onze webshop zijn inclusief leggen, afwerken, het vervoer en BTW. Voor meer informatie over het laten leggen van uw pvc-vloer kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040 – 235 0337 of u kunt het contactformulier invullen.

Wilt u advies aan huis? Dan bedragen de kosten hiervoor € 75,00.

Waarom kiezen voor PVC-vloeren

Wij van OutletPVC specialiseren ons op pvc-vloeren en dit doen wij omdat wij geloven dat een pvc-vloer binnen iedere kamer past. pvc-vloeren zijn dun, maar toch sterk van kwaliteit en kunnen jaren mee. De vloeren worden ook vaak gebruikt op het moment dat er vloerverwarming aanwezig is in het huis. Het dunne materiaal zorgt ervoor dat het de warmte goed doorgeeft, maar dat betekent niet dat ze heel gehorig zijn. Integendeel zelfs, een pvc-vloeren brengt veel rust voor uzelf en ook voor eventuele boven of onderburen. Benieuwd? Bekijk dan ons voordelige assortiment aan PVC-vloeren.

Waarom uw vloer door OutletPVC laten leggen

OutletPVC is de specialist in Nederland en België die zich focust op het zo kwalitatief mogelijk werk afleveren. Onze vakmannen hebben al jaren ervaring en weten precies wat een goede vloer nodig heeft. Wij hebben al jarenlange ervaring in het leggen van pvc-vloeren en kennen de kwaliteit van onze A-merk producten. Hierdoor kunnen wij u een garantie geven van 10 tot en met 15 jaar op uw strak gelegde vloer.