PVC vloer laten leggen

Wilt u een PVC vloer leggen, maar weet u niet hoe u het beste te werk kunt gaan? Geen probleem, bij Outlet PVC verkopen we niet alleen PVC vloeren. Sterker nog zelfs, we leggen altijd de PVC vloeren en zorgen voor de complete afwerking van uw vloer. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

PVC vloer laten leggen door professionals

Als u bij ons een PVC vloer koopt, dan is dit altijd in combinatie met het leggen van de PVC vloer. We zorgen dat de vloer netjes bij u komt en gelegd wordt. Outlet PVC verzorgt de hele afwerking van de vloer, dus ook het plaatsen en afwerken van de plinten en het egaliseren van uw vloer. Alle werkzaamheden worden tot in de puntjes verzorgd!

Wanneer u bij ons een PVC vloer koopt, kunt er dus niet voor kiezen om zelf de vloer te leggen. Wij zijn een totaalaanbieder, die u graag deze zorg uit handen neemt. Zo weet u zeker dat u langdurig van uw vloer kunt genieten en de vloer voldoet aan alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor de volledige garantie!

Kosten PVC Vloer

Het leggen en egaliseren van uw PVC-vloer verloopt in verschillende stappen. Voordat uw vloer wordt gelegd, egaliseren we eerst de ondervloer (betonvloer/tegelvloer). Met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement, wordt de ondervloer geëgaliseerd.

Nadat de ondervloer is geëgaliseerd, kan de PVC vloer gelegd worden. De legkosten van de PVC stroken zijn inbegrepen in de prijzen op de webshop van Outlet PVC. Deze prijzen zijn inclusief het vervoer van de PVC stroken en inclusief BTW.

Wilt u advies aan huis? Dan bedragen de kosten hiervoor € 75,00

Voor meer informatie over het laten leggen van uw PVC vloer kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040 – 235 0337 of u kunt het contactformulier invullen.

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.