PVC vloer laten leggen

Wilt u een PVC vloer leggen, maar weet u niet hoe u het beste te werk kunt gaan? Geen probleem, bij Outlet PVC verkopen we niet alleen PVC vloeren. Sterker nog zelfs, we leggen altijd de PVC vloeren en zorgen voor de complete afwerking van uw vloer. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

PVC vloer laten leggen door professionals

Als u bij ons een PVC vloer koopt, dan is dit altijd in combinatie met het leggen van de PVC vloer. We zorgen ervoor dat de vloer netjes bij u thuis komt en gelegd wordt. Outlet PVC verzorgt de hele afwerking van de vloer, dus ook het plaatsen en afwerken van de plinten en het egaliseren van uw vloer. Alle werkzaamheden worden tot in de puntjes verzorgd!

Wanneer u bij ons een PVC vloer koopt, kunt er dus niet voor kiezen om zelf de vloer te leggen. Wij zijn een totaalaanbieder, die u graag deze zorg uit handen neemt. Zo weet u zeker dat u langdurig van uw vloer kunt genieten en de vloer voldoet aan alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor de volledige garantie!

Daarnaast brengt het zelf leggen van een PVC vloer enkele risico’s met zich mee. Zo gaan veel mensen er automatisch van uit dat hun vloer helemaal egaal is en leggen meteen hun PVC nieuwe vloer erin. Dan pas merken ze dat er bubbels in hun vloer zitten waardoor hun vloer niet egaal erin ligt. Verder gaat de vloer jaren mee en is het zonde als niet alle hoeken en plinten goed zijn afgewerkt. U wilt toch ook nog jaren plezier hebben van nieuwe vloer?

PVC vloer laten leggen

Kosten PVC Vloer

Het leggen en egaliseren van uw PVC-vloer verloopt in drie stappen.

  • In de eerste stap focussen we ons op het egaliseren van uw ondervloer (betonvloer/ tegelvloer). Dit doen we met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement, waarmee we de vloer egaliseren.
  • Nadat de ondervloer is geëgaliseerd, kan de volgende stap worden gemaakt en PVC vloer gelegd worden.
  • De laatste stap is het afwerken van de vloer door het leggen van plinten. De prijs die u betaald in onze webshop zijn inclusief leggen, afwerken, het vervoer en BTW.

Wilt u advies aan huis? Dan bedragen de kosten hiervoor € 75,00

Voor meer informatie over het laten leggen van uw PVC vloer kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040 – 235 0337 of u kunt het contactformulier invullen.

Waarom kiezen voor PVC vloeren

Wij van OutletPVC specialiseren ons op PVC vloeren en dit doen wij omdat wij geloven dat een PVC vloer binnen iedere kamer past. PVC vloeren zijn dun, maar toch sterk van kwaliteit en kunnen jaren mee. De vloeren worden ook vaak gebruikt op het moment dat er vloerverwarming aanwezig is in het huis. Het dunne materiaal zorgt ervoor dat het de warmte goed doorgeeft, maar dat betekent niet dat ze heel gehorig zijn. Integendeel zelfs, PVC vloeren brengt veel rust voor uzelf en ook voor eventuele boven of onderburen. Benieuwd? Bekijk dan ons voordelige assortiment aan PVC vloeren.

PVC vloer laten leggen

Waarom uw vloer door OutletPVC laten leggen

OutletPVC is specialist in Nederland en Belgie die zich focust op het zo goedkoop mogelijk leggen van PVC vloeren van hoge kwaliteit. Onze vakmannen hebben al jaren ervaring en weten precies wat een goede vloer nodig heeft.

Dit is waarom u bij OutletPVC moet bestellen:

  • 10 – 15 jaar garantie
  • Wij leggen uw vloer er strak in
  • Al onze prijzen zijn incl. leggen en egaliseren
  • Alleen de beste merken zoals mFLOR of Moduleo

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.