PVC vloer Nijmegen

Bent u op zoek naar de goede PVC vloer in de regio Nijmegen voor een scherpe prijs? Stop dan met zoeken en bekijk ons ruime assortiment. Op het moment dat u een PVC vloer bij ons in de webshop bestelt komen onze vakmensen bij u thuis om uw zorgen volledig uit handen te nemen. Nadat u de deur voor ons opent kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was. Onze experts zullen de gewenst vloer dan gaan egaliseren, dit doen we met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement. Wanneer de egaline goed droog en hard is, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine en tot slot nog schoongemaakt. Vervolgens wordt de lijm aangebracht aan de grond waarop de PVC vloer wordt gelegd. Zodra de PVC vloer gelegd is, wordt de vloer gewalst, dit om de vloer zo goed mogelijk te laten hechten met de lijm.

Dit alles doen wij kosteloos omdat wij een totaalaanbieder zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u geniet van uw PVC vloer. Als uw nieuwe vloer er strak in ligt is dat een uitstekende basis zodat u alleen nog maar de vloer schoon hoeft te houden.  Bekijk hieronder een deel van ons aanbod, zit uw gewenste PVC vloer er niet tussen? Bekijk eventueel de rest van onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kijken er naar uit om de PVC vloer in Nijmegen te leggen.

Ons assortiment PVC vloeren

Hieronder vindt u een kleine gedeelte van ons ruime assortiment aan PVC vloeren van verschillende merken en in verschillende kleuren. Neem een kijkje en bestel uw favoriete PVC vloer online. Hier kunt u al onze PVC vloeren bekijken.

Ruim assortiment PVC vloeren

In onze webshop, maar ook in ons pand in Eindhoven vind u een zeer ruim assortiment aan PVC vloeren. Wij leveren graag kwaliteit af en daarom werken wij alleen met de beste merken. De combinatie van kwaliteitsvloeren en het leggen van onze vakmensen zorgt ervoor dat u een goede vloer in uw huis in Nijmegen krijgt. Goede merken zoals mFlor, Moduleo en Therdex mogen daarom zeker niet ontbreken in ons assortiment. Om ervoor te zorgen dat u een unieke PVC vloer heeft in uw huis in Nijmegen bieden wij tal van verschillende kleuren en patronen. Hierdoor kunt u altijd een vloer vinden die bij uw smaak en interieur past.

Legservice PVC vloer Nijmegen

Bovenstaande merken zijn A-kwaliteit merken onder de PVC vloeren, naast hun top klasse vloeren met chique design verkopen zij ook de meest verkochte designs. Deze designs worden met grote hoeveelheden geproduceerd waardoor deze voor een goedkopere prijs aangeboden kunnen worden. Dus bekijk de volgende pagina wanneer u op zoek naar een kwalitatieve goedkope PVC vloer? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers komen graag naar u toe in Nijmegen. Andere voordelen waarom u bij OutletPVC moet bestellen zijn:

  • In combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland;
  • U ontvangt tussen de 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren;
  • Onze eigen experts komen langs bij u langs in Nijmegen;
  • U vindt alleen de beste merken in ons assortiment.

PVC vloeren leggen in Nijmegen

Wij leggen dagelijks PVC vloeren door heel Nederland. Ook hebben wij in Eindhoven een showroom waar u alle werkdagen welkom bent. U kunt onze vestiging van maandag tot en met zaterdag bezoeken. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of ga via de onderstaande button naar ons contactformulier. Wij staan klaar om uw PVC vloer te leggen in regio Nijmegen.