PVC vloer Roermond

Bent u op zoek naar de goede PVC vloer in de regio Roermond voor een scherpe prijs? Stop dan met zoeken en bekijk ons ruime assortiment. Op het moment dat u een PVC vloer bij ons in de webshop bestelt komen onze vakmensen bij u thuis om uw zorgen volledig uit handen te nemen. Nadat u de deur voor ons opent kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was. Onze experts zullen de gewenst vloer dan gaan egaliseren, dit doen we met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement. Wanneer de egaline goed droog en hard is, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine en tot slot nog schoongemaakt. Vervolgens wordt de lijm aangebracht aan de grond waarop de PVC vloer wordt gelegd. Zodra de PVC vloer gelegd is, wordt de vloer gewalst, dit om de vloer zo goed mogelijk te laten hechten met de lijm.

Dit alles doen wij kosteloos omdat wij een totaalaanbieder zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u geniet van uw PVC vloer. Als uw nieuwe vloer er strak in ligt is dat een uitstekende basis zodat u alleen nog maar de vloer schoon hoeft te houden.  Bekijk hieronder een deel van ons aanbod, zit uw gewenste PVC vloer er niet tussen? Bekijk eventueel de rest van onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kijken er naar uit om de PVC vloer in Roermond te leggen.

Een klein overzicht aan PVC vloeren

Uiteraard kunt u ook ons volledige aanbod aan PVC vloeren bekijken, maar toch geven wij alvast een impressie.

Legservice PVC vloer Roermond

Bent u op zoek naar de goede PVC vloer in de regio van Roermond voor een scherpe prijs? Stop dan met zoeken en bekijk het ruime assortiment van OutletPVC. Wat ons uniek maakt is dat wij een totaalaanbieder zijn en dat we graag onze klanten willen ontzorgen. Dit betekent dat wij altijd uw nieuwe vloer komen leggen. Op het moment dat u bij ons bestelt nemen onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. Op die dag komen onze vakmensen langs om uw vloer egaal te maken, uw nieuwe PVC vloer erin te leggen en af te werken met plinten. Daarna kunt u gaan genieten van uw gloednieuwe vloer. Op onze pagina over PVC vloer laten leggen kunt u onze volledige service rustig nalezen.

Ruim assortiment PVC vloeren

Wij snappen dat het lastig is om een keuze te maken uit een volledig aanbod van PVC vloeren. Daardoor hebben we verschillende soorten opgedeeld onder merken, kleuren en soorten. Hoewel PVC aanbieders zoals mFlor, Moduleo en Therdex veel overeenkomsten hebben, zitten er toch degelijk wel verschillen in de vloeren. Zo hanteren ze ieder aparte stijlen die misschien wel beter bij uw smaak passen. Verder kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren en patronen. Zeer populaire patronen zijn de visgraat, tegels en stroken PVC vloeren. Heeft u al een keuze kunnen maken voor uw huis in Roermond?

PVC vloeren leggen in Roermond

Wij leggen dagelijks PVC vloeren door heel Nederland. Ook hebben wij in Eindhoven een showroom waar u alle werkdagen welkom bent. U kunt onze vestiging van maandag tot en met zaterdag bezoeken. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of ga via de onderstaande button naar ons contactformulier. Wij staan klaar om uw PVC vloer te leggen in regio Roermond.