PVC vloer Roosendaal

OutletPVC is de aanbieder in Nederland van PVC vloeren. Wat ons uniek maakt is dat wij ons volledig focussen op hoe wij onze klanten kunnen ontzorgen. Op het moment dat u een PVC vloer bij ons in de webshop bestelt komen onze vakmensen bij u thuis om uw zorgen volledig uit handen te nemen. Dit betekent dat wij voor u:

  • Uw vloer egaal maken;
  • Lijm aanbrengen waarop de PVC vloer gelegd wordt;
  • Uw nieuwe vloer er strak in leggen;
  • Afwerken met plinten.

Woont u in Roosendaal of de omgeving daarvan en bent u geïnteresseerd in onze PVC vloeren? Neem dan contact op met OutletPVC en vraag naar de mogelijkheden. U bent ook van harte welkom op ons aanbod aan PVC vloeren te bekijken.

Ons assortiment PVC vloeren

U kunt hier ons volledige aanbod aan PVC vloeren bekijken, maar we geven u graag alvast een impressie.

OutletPVC komt naar Roosendaal toe

Onze showroom bevindt zich in Eindhoven. U bent daar op alle werkdagen van harte welkom. Het is ook mogelijk om op zaterdag langs te komen, maar dan willen wij u wel vragen om een afspraak te maken. Op het moment dat u bij ons een PVC vloer bestelt, nemen onze medewerkers contact met u op. We plannen dan een afspraak met u in en op die dag komen onze eigen vakmensen naar u in Roosendaal toe.

Ruim assortiment PVC vloeren

Wij snappen dat ons aanbod aan PVC vloeren zeer overweldigend kan zijn. Er zijn tal van kleuren te verkrijgen, verschillende patronen en ook nog van verschillende merken. Hoewel de merken overeenkomen, zitten er toch wel degelijk een aantal kleine verschillen in. Zo focust mFLOR zich op het milieu en hoe ze hun PVC vloeren zo groen mogelijk kunnen aanbieden. Wat de PVC vloeren van Moduleo onderscheidt is dat ze een R10 anti-sliprating hebben. Dit betekent dat de kans kleiner is dat u op de vloer uitglijdt.

Populaire patronen van PVC vloeren zijn de tegels, stroken en visgraat. Hiervoor vindt u dan ook een aparte categorie in ons assortiment. Kleuren die vaak gekozen worden zijn grijs, houtlook en betonlook. Ieder van deze kleuren geeft weer een unieke sfeer mee aan uw huis in Roosendaal.

Legservice PVC vloer Roosendaal

Bent u op zoek naar een goede en goedkope PVC vloer die wordt gelegd door professionals die naar regio Roosendaal komen? Dan is OutletPVC de juiste keuze voor u. Dit zijn de redenen waarom al van klanten u voor gingen:

  • Wij leveren kwaliteit en u ontvang tussen de 10 en 15 jaar garantie;
  • wij bieden alleen de beste merken aan;
  • onze eigen vakmensen komen naar u toe in Roosendaal;
  • in combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland.