PVC vloer Tilburg

Bent u op zoek naar de goede PVC vloer in de regio Tilburg voor een scherpe prijs? Stop dan met zoeken en bekijk ons ruime assortiment. Op het moment dat u een PVC vloer bij ons in de webshop bestelt komen onze vakmensen bij u thuis om uw zorgen volledig uit handen te nemen. Nadat u de deur voor ons opent kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was. Onze experts zullen de gewenst vloer dan gaan egaliseren, dit doen we met behulp van 3 mm egaline, een soort vloeicement. Wanneer de egaline goed droog en hard is, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine en tot slot nog schoongemaakt. Vervolgens wordt de lijm aangebracht aan de grond waarop de PVC vloer wordt gelegd. Zodra de PVC vloer gelegd is, wordt de vloer gewalst, dit om de vloer zo goed mogelijk te laten hechten met de lijm.

Wij vinden het belangrijk dat u geniet van uw PVC vloer. Als uw nieuwe vloer er strak in ligt is dat een uitstekende basis zodat u alleen nog maar de vloer schoon hoeft te houden. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod, zit uw gewenste PVC vloer er niet tussen? Bekijk eventueel de rest van onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kijken er naar uit om de PVC vloer in Tilburg te leggen.

Ons assortiment PVC vloeren

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons ruime assortiment aan PVC vloeren.  Bekijk hier ons volledige assortiment aan PVC vloeren.

Legservice PVC vloer Tilburg

Bovenstaande merken zijn A-kwaliteit merken onder de PVC vloeren, naast hun top klasse vloeren met chique design verkopen zij ook de meest verkochte designs. Deze designs worden met grote hoeveelheden geproduceerd waardoor deze voor een goedkopere prijs aangeboden kunnen worden. Dus bekijk de volgende pagina wanneer u op zoek naar een kwalitatieve goedkope PVC vloer? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers komen graag naar u toe in Tilburg. Andere voordelen waarom u bij OutletPVC moet bestellen zijn:

  • In combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland;
  • U ontvangt tussen de 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren;
  • Onze eigen experts komen langs bij u langs in Tilburg;
  • U vindt alleen de beste merken in ons assortiment.

PVC vloeren leggen in Tilburg

Wij leggen dagelijks PVC vloeren door heel Nederland. Ook hebben wij in Eindhoven een showroom waar u alle werkdagen welkom bent. U kunt onze vestiging van maandag tot en met zaterdag bezoeken. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of ga via de onderstaande button naar ons contactformulier. Wij staan klaar om uw PVC vloer te leggen in regio Tilburg.

Ruim assortiment PVC vloeren

Om er zeker van te zijn dat u kwaliteit in huis haalt, bieden wij alleen de beste merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit PVC merken zoals mFlor, Moduleo en TherdexUiteraard zijn er binnen deze merken ook weer tal van variaties zodat u altijd iets unieks in huis haalt. Voor uw huis in Tilburg heeft de keuze uit verschillende kleuren en patronen. Wij bieden uiteraard de zeer bekende visgraat, tegels en stroken PVC vloeren aan. Daarnaast kunt u ook kiezen uit populaire kleuren zoals witte, zwarte en houtlook PVC vloeren. Bekijk ons volledige assortiment om alle opties te bekijken.