PVC vloer Uden

Op het moment dat u een PVC vloer bij ons in de webshop bestelt komen onze vakmensen bij u thuis om uw zorgen volledig uit handen te nemen. Woont u in de regio van Uden en bent u op zoek naar een PVC vloer? OutletPVC is de aanbieder die u zoekt. Waarom al tal van klanten u voorgingen is omdat wij een totaalaanbieder zijn. Dit houdt in dat wij altijd bij u langs komen om uw nieuwe vloer te leggen. Wij willen graag dat onze klanten maximaal profiteren van de voordelen van PVC vloeren. Op het moment dat uw PVC vloer er strak in ligt, daar zorgen onze eigen vakmensen voor, kunt u gaan genieten.

Zo zorgen onze vakmensen voor het beste resultaat:

  • We egaliseren uw vloer door 3 mm egaline te plaatsen, dit is een soort vloeicement;
  • Wanneer de egaline droog is, schuren we de vloer en wordt die schoongemaakt;
  • Vervolgens plaatsen we lijm op de vloer en daarop de PVC vloeren;
  • Op het moment dat de vloer gehecht is, walsen we de vloer om hem zo goed mogelijk te laten hechten.

Ons assortiment PVC vloeren

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons ruime assortiment aan PVC vloeren.  Bekijk hier ons volledige assortiment aan PVC vloeren.

Legservice PVC vloer Uden

Wij hebben een aantal PVC aanbieders gekozen waarvan we weten dat ze kwaliteit leveren voor een goede prijs. Deze aanbieder bieden een uitgebreid assortiment aan met verschillende patronen en kleuren. U kunt dus helemaal zelf de keuze maken die past bij uw smaak. Wilt u graag een bestelling plaatsen bij ons? Doorloop dan de aankoopprocedure of neem contact met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Waarom bestellen bij OutletPVC?

  • Onze eigen vakmensen komen langs bij u langs in Uden;
  • U ontvangt tussen de 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren;
  • U vindt alleen merken van hoge kwaliteit in ons assortiment;
  • In combinatie van aanschaf en leggen zijn wij de goedkoopste van Nederland.

PVC vloeren leggen in Uden

Over de jaren heen hebben wij een ruime ervaring gekregen met het leggen van PVC vloeren door heel Nederland. Wilt u graag onze vloeren met eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. U kunt onze vestiging van maandag tot en met zaterdag bezoeken. Het is wel belangrijk om te weten dat u op zaterdag een afspraak moet inplannen om langs te komen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of ga via de onderstaande button naar ons contactformulier. Wij staan klaar om uw PVC vloer te leggen in regio Uden.