Retourneren

Heeft u te veel pakketten PVC vloer besteld of toch niet het juiste design gekozen, dan kunt u de pakketten binnen 14 dagen retourneren. Lees hieronder meer over de procedure en onze voorwaarden.

Voorwaarden en procedure

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten bij orders onder de 100m2, gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Tarieven voor het retourneren van de producten kunt u opvragen bij uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info@outletpvc.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De waardering van www.outletpvc.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7 reviews.